Εξοικονόμηση ενέργειας και εκμετάλλευση οργανικών απορριμμάτων στη βιομηχανία τροφίμων

Η βιώσιμη ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και σεβασμό στο περιβάλλον αποτελεί μονόδρομο για τη Βιομηχανία Τροφίμων. Η νέα περιβαλλοντική στρατηγική θα οδηγήσει με ασφάλεια στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, διατηρώντας ταυτόχρονα την ανταγωνιστικότητα του τομέα και διασφαλίζοντας την ασφάλεια των τροφίμων.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, Ξενοδοχείο ΜΕΤ, Θεσσαλονίκη

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Organic Waste Management & Energy Saving Perspectives in the Food Industry

Sustainable development with social cohesion and respect for the environment is one way path for the Hellenic Food Industry. A new environmental strategy can lead safely towards the reduction of greenhouse gas emissions, maintaining at the same time the competitiveness of the sector and ensuring the food security.

Tuesday October 16th, Hotel The Met, Thessaloniki

You can read the conference program in GREEK or in GERMAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *