Στρατηγική Διαχείριση και Βελτιστοποίηση Διαδικασιών

Το αναμορφωμένο “Μοντέλο Στρατηγικής Διαχείρισης και Βελτιστοποίησης Διαδικασιών”, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του 14ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Το μοντέλο βασίζεται στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Προσαρμοστικότητας και αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο Διοίκησης Ανθρώπων και Έργων, η εφαρμογή του οποίου βελτιώνει τα  στοιχεία της επαγγελματικής συμπεριφοράς των εργαζομένων, ενισχύει σημαντικά τη στελεχιακή υποδομή και αναβαθμίζει τις διοικητικές τους ικανότητες.

Το μοντέλο παρουσίασε ο Διονύσης Δασόπουλος την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024.

Είμαστε καταρχάς ευγνώμονες σε αυτούς που πίστεψαν στο όραμά μας και συμπεριέλαβαν, για πρώτη φορά στα χρονικά αυτού του συνεδρίου, τη θεματική ενότητα “Διοίκηση και Επιχειρηματική Στρατηγική – Επιχειρηματικότητα”. Ευχαριστούμε επίσης τόσο την Επιστημονική Επιτροπή που επέλεξε και ενέκρινε την πρότασή μας, όσο και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά την παρουσίαση. Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συνεργάτες μας που φρόντισαν για τη φωτογράφιση και την παραγωγή του βίντεο.

Μπορείτε ΕΔΩ να παρακολουθήσετε το βίντεο της παρουσίασης και επίσης να διαβάσετε την εργασία μας ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *