Εκπαιδευτική Ακαδημία Στελεχών 2019-20

Η Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις για την επανατοποθέτησή της στο επενδυτικό προσκήνιο, τη στιγμή που ο διεθνής ανταγωνισμός υλοποιεί με αποτελεσματικότερο τρόπο στρατηγικές βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας.

Οι Ελληνικές επιδόσεις εξακολουθούν να παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλές σε σύγκριση με την ΕΕ, γεγονός που επιβάλει την υιοθέτηση ενός ταχύρρυθμου προγράμματος μεταρρυθμίσεων για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την επανατοποθέτηση της Ελλάδας στον επενδυτικό χάρτη.

Για το λόγο αυτό εμείς στη DASO διαμορφώσαμε μια Δυναμική Διοικητική Πλατφόρμα Αλλαγής, η οποία υποστηρίζεται από την Εκπαιδευτική Ακαδημία και βοηθά τις επιχειρήσεις να ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους, να υιοθετούν τη καινοτομία ως κυρίαρχη στρατηγική απόκτησης κερδών, να κεφαλαιοποιούν τις εταιρικές τους αξίες και να δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους μετόχους.

Τα εξειδικευμένα αυτά μεταρρυθμιστικά προγράμματα αποτελούν την πιο σύγχρονη και καινοτόμο προσέγγιση στην ανώτερη επιχειρηματική κατάρτιση. Παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιωματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης στο στελεχιακό δυναμικό μιας επιχείρησης.

Τη συνοπτική εικόνα των εξειδικευμένων ενδοεταιρικών προγραμμάτων & σεμιναρίων μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες.

Η φαρέτρα των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων περιλαμβάνει

Η Εκπαιδευτική Ακαδημία είναι η νέα προσέγγιση στην ανώτερη επιχειρηματική κατάρτιση που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιωματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης από καταξιωμένους managers της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Η Ακαδημία προσφέρει μια ανώτερη ποιοτικά λύση για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και να προχωρήσουν πέρα από τα όρια της διοίκησης σε σχέση με τη νοοτροπία της ηγεσίας.

Πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες  – που έχουν βελτιώσει τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων – αναλύονται μαζί με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις επιφανών προσωπικοτήτων και γκουρού στο χώρο της Διοίκησης των επιχειρήσεων.

Η Ακαδημία λειτουργεί αλληλεπιδραστικά και ακολουθεί εξειδικευμένες και βάσει αποτελεσμάτων μεθοδεύσεις. Οι σύγχρονες εκπαιδευτικές λύσεις στοχεύουν στην ενίσχυση της στελεχιακής υποδομής και τη βελτίωση των στοιχείων της επαγγελματικής συμπεριφοράς των στελεχών.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια επιδοτούνται από το λογαριασμό για την επαγγελματική κατάρτιση ΛΑΕΚ 0,24%

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *